De mooiste video's voor een eerlijke prijs

De mooiste video's voor een eerlijke prijs

Welkom bij Ivy Media

U weet al wat video voor uw bedrijf kan betekenen. Anders was u niet op onze website terecht gekomen. Getallen over hoeveel video’s er elk jaar op youtube worden bekeken zult u op onze website niet vinden. Dat is voor u ook helemaal niet interessant. U wilt een professionele video die opvalt. We willen u laten zien op welke manier we dat voor onze klanten realiseren. En wat kunnen we u beter laten zien dan een video?

Bekijk onze hoogtepunten van het afgelopen jaar

Klik op de afbeelding hierboven om de video te starten

Een aantal recente video's

Solar Weekend Festival

Voor Extrema verzorgden we de televisiecommercial van Solar Weekend 2018. Onze eerste televisiecommercial, die werd uitgezonden tijdens de rust van de finale van de Champions League 2018! Ook maakten we vier dagelijkse video’s tijdens het festival zelf, en waren we verantwoordelijk voor de officiële aftermovie!

Client

Extrema| Solar Weekend Festival 2018

What we did

Camera, regie, montage

Playstation Teasers

Voor de lancering van het Nederlandse youtube kanaal van Playstation in juli 2018 maakten we een aantal teasers. Het was de kijkers toen nog niet bekend dat het om een kanaal van Playstation ging, dit werd tijdens de campagne langzaam duidelijk.

Client

Divimove | Playstation

What we did

Camera, regie, montage

Yamaha 'workhorse' Yard Build

Voor het project Yard Build van Yamaha bouwen mensen een custom-build versie op basis van een bestaande motorfiets van Yamaha. De strenge regels die Yamaha normaal gesproken hanteert mochten voor één keer de deur uit, zo werd het frame van deze beestachtige machine verlengt, iets wat normaal gesproken niet is toegestaan. Het resultaat is even angstaanjagend als oogstrelend.

Client

Kunka media | Yamaha

What we did

Camera

Transavia Bucketlist Hunt

Voor Dorst & Lesser hebben we een deel het camerawerk gedaan van de YouTube-serie ‘Bucketlist Hunt’. We vlogen naar Malta, Praag, Boedapest, Lissabon en Stockholm en maakten daar samen met de D&L crew en de YouTubers Tony Junior, Nesim Najih, Marije en Sophie Milzink vijf afleveringen van deze spectaculaire show op! We vertrokken met een kleine groep wat eerder dan de rest van de crew, om de mooie beelden van de steden te maken die door de afleveringen zijn gemonteerd.

Client

Dorst & Lesser | Transavia Bucketlist Hunt

What we did

Camera & Drone

Mysteryland 2017

Voor de Woov-app maakten we beelden van Mysteryland 2017. De app houdt onder andere bij bij welke stages de bezoekers zijn geweest. Op basis van die gegevens werd een gepersonaliseerde aftermovie gemaakt. Maar de app kan veel meer! Je vrienden terugvinden op het festivalterrein, je eigen schema samenstellen op basis van je favoriete dj’s en nog veel meer!

Client

Eyeforce, Boomerang, Woov-app | Mysteryland 2017

What we did

Camera(Red Dragon)

Solar Weekend 2017

Voor Extrema maakten we samen met presentatrice Mascha Lange twee video’s van Solar Weekend Festival 2017! In de eerste video staat de festival-camping centraal, en in de tweede video het festival zelf. Interviews met de Vlaamse electro-rock band Goose, hiphop-legende kraantje Pappie en de fantastische band Chef’special, Bossabal, paintballen met pijl en boog en nog veel meer!

Client

Extrema | Solar Weekend Festival 2017

What we did

Camera, Regie, Montage

We ontmoetten Neymar in Santos Brazilië

Voor ING Only Football en Red Bull deden we verslag van Red Bull Neymar Jr’s Five, een voetbaltoernooi georganiseerd door Red Bull ter promotie van het Instituto Projeto Neymar Jr, een liefdadigheidsinstelling van de wereldberoemde voetballer in zijn geboorteplaats Santos, Brazilië.

Client

Divimove | ING Only Football & Red Bull

What we did

Camera, Regie, Montage

Koken met spinazie voor Iglo Nederland!

Wat kun je eigenlijk allemaal maken met Spinazie? Bonbons? Suikerspin? Brood? Iglo Nederland probeert er achter te komen in Will it Spinach, met een hele boel bekende youtubers!

Client

Divimove / Iglo Nederland

What we did

Camera, Regie, Edit, Vormgeving

Met een Renault RS01 over het circuit van Zandvoort

Voor reclamebureau Dorst & Lesser uit Amsterdam werkten we mee aan deze vette video van Renault! Rob Kamphues scheurde met een RS01 over het circuit in de duinen om te trainen voor de Jumbo Racedagen.

Client

Dorst & Lesser / Renault

What we did

Camera, Ronin

We werkten voor onze opdrachtgevers onder ander voor deze merken:

logos website

Bekijk meer video's in ons portfolio

Over ons

Peter is al jaren werkzaam als video-professional. Hij begon bij BNN als stagair en hield zich in de jaren daarna bezig met alle facetten van videoproductie. Van meercameraregie tot voiceover, van het maken van animaties tot de begeleiding van jong talent. In 2014 startte Peter met freelance werkzaamheden naast zijn vaste baan, om zich vanaf de zomer van 2016 full-time op zijn eigen bedrijf te gaan richten. Door zijn grote netwerk kunnen ook grotere klussen worden aangenomen.

Alles onder één dak

We bieden onze klanten een totaalproduct aan. Dat houdt in dat we in staat zijn projecten van begin tot eind zelf uit te voeren. Dat is prettig voor onze klanten, omdat we snel kunnen schakelen. Een kleine aanpassing in een voiceover, animatie of video kan daardoor snel worden doorgevoerd. We bieden een totaal-oplossing tegen een scherp tarief.

Concept

We hebben veel ervaring met het bedenken en uitwerken van concepten op het gebied van multimedia. We helpen u graag om uw idee verder uit te werken tot een professioneel plan. Zo weet u van tevoren precies hoe het eindresultaat er uit komt te zien. Of het nu gaat om een (web)commercial, een bedrijfsfilm of een presentatie, wij helpen u bij het vormgeven van uw idee.

Video

Natuurlijk werken we uw concept graag uit tot een professionele videoproductie. We combineren onze uitgebreide ervaring met de beste apparatuur. Op deze manier maken we films waar we zelf ook trots op mogen zijn! Wilt u meer weten over de apparatuur die we gebruiken? Klik dan hier.

Animatie

Wilt u een product presenteren dat niet bestaat? Of veel te groot of te klein is om te filmen? Wilt u  misschien een ingewikkeld verhaal duidelijk proberen uit te leggen? Dan kan animatie een uitkomst zijn. Maar dat is niet de enige reden om animatie in te zetten. Animatie kan video versterken of mooier maken. Wij helpen u graag om uw idee om te zetten naar een prachtige animatie.

Voiceover

Bent u op zoek naar een stem voor uw mediaproductie? Ook daarvoor bent u aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een mannelijke of vrouwelijke stem, jong of oud, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze voiceovers worden ingesproken op de beste microfoons en nabewerkt, het resultaat is daardoor professioneel, zoals u van ons mag verwachten.

Laat ons u helpen om uw verhaal te vertellen

De beste apparatuur

We maken gebruik van de beste apparatuur van dit moment. Zo filmen we met de Sony FS7, een camera die zowel 4k-, FullHD- als slowmotion-beelden met 180 beelden per seconde kan opnemen. We gebruiken Cine-lenzen met een groot diafragma, die er voor zorgen dat uw film er prachtig uit komt te zien. Ook hebben we een meerdere camerastabilisatiesystemen tot onze beschikking(DJI Ronin, DJI Osmo, Glidecam) waarmee we onze camera’s op een prachtige manier kunnen laten bewegen. In overleg zijn ook beelden vanuit de lucht mogelijk. We adviseren u graag over de mogelijkheden!

Zorg dat uw video bekeken wordt

Het maken van een video is een stap in de goede richting. Maar misschien nog wel belangrijker is dat uw video uw doelgroep bereikt. We kunnen u helpen dit te realiseren. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld Google Adwords of een Facebook campagne. We informeren u graag over de mogelijkheden uw doelgroep gericht te bereiken.

Ivy Media | Moonenlaan 8 | 7773DT Hardenberg | info@ivymedia.nl | 06-41221323